SOUP-a-go-go

vers, gezond, eerlijk en smaakvol

DE SOUP-SERVICE

   DE SOUP-SERVICE      tomatensoep

 

Speciaal voor de MKB in Zaltbommel biedt SOUP-a-go-go de SOUP-SERVICE aan. Wil jij genieten op je werk van een heerlijk verse en gezonde soep? Of werk je laat en wil je voor thuis een makkelijke verse maaltijd? Wat is er dan makkelijker om bij de SOUP-SERVICE te bestellen?
 

HOE WERKT HET?

* Je kiest de soep waar jij van wil genieten. Er is elke week een andere weeksoep. Daarnaast is er een seizoenssoep die enkele weken gelijk blijft. Zie hieronder!

* Uiterlijk op maandag 12.00 uur bestel je je soep voor die week. Dit kan per mail, via WhatsApp of via de website. (vergeet niet het afleveradres te vermelden!)

* Je kunt kiezen uit een warme soep om direct op te eten of een gekoelde om later op te warmen en van te genieten, thuis of op het werk. De soepen gaan per 0,5 lt.

* De soepen worden vers gemaakt én (vooralsnog alleen) geleverd op dinsdag. Rond lunchtijd voor de warme soepen. En de gekoelde soepen daarna!

* Omdat de soepen vers zijn kunnen ze heel goed enkele dagen in de koelkast bewaard worden. Dus is de dinsdag niet de beste dag voor jou, wellicht een andere dag in de week wel!

* De soep kost € 4,95/st. en wordt GRATIS bezorgd in Zaltbommel. (in een straal van 2 km vanuit het centrum)

* Betaling gaat via mobiel bankieren bij aflevering. Ook zeer handig is de “10xsoepkaart”; een strippenkaart voor de soep met 10% korting! Vraag hier bij je eerste bestelling naar.

 

 

 

 

                                                            BUTTON