SOUP-a-go-go

vers, gezond, eerlijk en smaakvol

 

paprikasvers

kruiden2gezond

pompoeneerlijk

kaas maissoep met tacossmaakvol

Vers van het land!      Belangrijk voor smaak,  vitaminen/mineralen, 'bite', geur en kleur. En dat proef je! 

LEES MEER

Eet gezond, blijf gezond!     Wat je eet draagt bij aan je energieniveau, concentratie en je weerstand. Eet bewust! 

LEES MEER

Eerlijk, met liefde voor mens en dier geteeld en gefokt! Kies bewust voor wat je eet en het zal je beter smaken!

LEES MEER

Over smaak valt niet te twisten! Pure smaken kun je wel ervaren. Kies bewust voor vers, gezond, eerlijk en smaakvol, elke week opnieuw!
HOE WERKT HET ?

 

SOUP-a-go-govers en gezond kan ook makkelijk !

logo small

SOUP-a-go-go is een creatief bedrijf, gespecialiseerd in smaakvolle soepen en sauzen van verse en met name biologische ingredienten. Pure, eerlijke producten met liefde voor mens en dier geteeld en gefokt, hebben smaak. De soepen en sauzen van SOUP-a-go-go laten je die smaak ervaren met gezonde, makkelijke en vooral smaakvolle maaltijden.
De basissmaak van de soep zit 'm in de bouillon. Wij maken zelf onze (dubbel getrokken) vleesbouillons van biologische rund- of biologisch kippenvlees en onze groentebouillon van biologische groenten en kruiden. Bovendien komen alle ingredienten van eerlijke boerenbedrijven uit de regio.

 

SOUP-a-go-go voor iedereen
Soup-a-go-go levert haar soepen aan consumenten middels abonnementen of incidentele bestellingen. Lekker makkelijk, wekelijks een verse, gezonde en smaakvolle soep op tafel. Ook levert zij haar soepen aan bedrijven, structureel tijdens de lunch of incidenteel bij vergaderingen, overwerk of feestelijkheden. Bewust kiezen voor gezond en vers, ook op het werk! Ook bij (sport)verenigingen of sportclubs biedt Soup-a-go-go haar soepen aan. Sporten en gezonde voeding is de beste combinatie.

De veelal vegetarische sauzen van Soup-a-go-go zijn bijzonder goed te combineren met pasta, rijst, vlees en vis. En ook met groente- of eierschotels. Omdat de sauzen direct na bereiding worden ingemaakt zijn ze enkele maanden houdbaar en er worden geen conserveringsmiddelen gebruikt. Zo blijft de smaak optimaal behouden en kun je heerlijk genieten van het gemak van deze verse gezonde sauzen in je kast! 

En ook andere mogelijkheden of uitdagingen gaat Soup-a-go-go niet uit de weg. Nieuwsgierig? Lees verder en neem gerust contact op.

HOE WERKT HET ?

SOEPEN
WEEKSOEP
  

*** 

PASTINAAKSOEP
melk

  

RODE BIETENSOEP

melk

 

***

SAUZEN

STOOF

PITTIGE TOMATEN-GROENTESAUS

GEHAKTSAUS

ANANAS-KERRIESAUS
LEES VERDER

 

*ALLERGEENINFO*

 


 

***PROEFABONNEMENT? KLIK HIER!***
***DE SOUP-SERVICE***

***DIRECT NAAR DE KALENDER***